Medisinske Tjenester
Bedrifts helsetjeneste
Kurs
ShipMed
 
 
 
Time  bestilling
Kontakt
Om oss
 
 

Ørekoreksjon

Korreksjon av utstående ører er et hyppig inngrep som ofte blir gjort. Dette er et inngrep som også utføres ved offentlige sykehus. Det er ofte lang ventetid på denne typen inngrep, og det er sjelden at voksne får tilbud om slik operasjon ved offentlig sykehus.

Operasjonen:
Denne operasjonen gjøres vanligvis i lokalbedøvelse.
Ved en ørekorreksjon forandrer man bruskskjelettet slik at øret får en naturlig form  og blir liggende mer inn mot hodet.

Etter operasjonen:
Etter operasjonen må du bruke bandasje rundt ørene og hodet i en uke. Deretter pannebånd.
Hold alltid hodet høyt etter operasjonen, og vær mest mulig i ro de 2 første dagene. Det er viktig å ikke få vann på bandasjen, men for øvrig kan du dusje/bade som vanlig. Bandasjen vil kanskje virke varm, og ofte klør det under den. Det er viktig at du holder ut og ikke løfter eller løsner på bandasjen. Når hodebandasjen er fjernet, anbefales å bruke et pannebånd i bomull over ørene om natten i 3 uker. Svømmehall unngås de 3-4 første ukene. Trim kan gjenopptas etter 3-4 uker.

Resultat:
Det vil ta noe tid før resultatet av behandlingen vil synes. Noe hevelse og misfarging av huden på forsiden av ørene er naturlig etter operasjonen,  disse forandringene går gjerne tilbake etter en til to uker. Det blir vanligvis ingen synlige arr etter ørekorreksjon.   

For bestilling av time til vurdering for dette inngrepet hos vår plastikk kirurg , ta kontakt på tlf 70 11 71 18 eller benytt gjerne vår timebestillingsfunksjon TIME., eller send epost til plastikk@medi3.no