Medisinske Tjenester
Bedrifts helsetjeneste
Kurs
ShipMed
 
 
 
Time  bestilling
Kontakt
Om oss
 
 
Mageplastikk

Mageplastikk

Før operasjon:
Du er inne til en vurdering og samtale hos plastikk-kirurgen før et eventuelt inngrep. Ved denne undersøkelsen ser kirurgen på:

- Kvaliteten på huden på magen
- Plasseringen av eventuelle arr
- Mengde og plassering av overflødig fett
- Status på de underliggende musklene

Det kan være at kirurgen etter undersøkelsen vil komme med forslag til annen behandling som passer bedre for din situasjon. Hos noen pasienter vil en mer begrenset bukplastikk eller også bare fettsuging gi et godt resultat.

Under operasjon:
Bukplastikk utføres i narkose.

Etter operasjon:
Du kan føle deg ”støl” i magen og ha noe sårsmerter  den første uken.  Ta de foreskrevne medikamenter etter behov. Blå flekker i huden er normalt og forsvinner som regel i løpet av 2-4 uker.  Betydelig blødning i forbindelse med inngrepet er uvanlig.  Nedsatt følelse i huden kan forekomme.  Dette normaliseres som regel etter 2-3 måneder.
 
Hevelse i områdene som er behandlet er normalt og oppstår gjerne 6-8 dager etter operasjonen. Bruk kompresjonstøyet som du får utdelt i sykehusavdelingen etter operasjonen.

Resultat:
Ganske snart etter operasjon vil du se en merkbar endring i figuren ved at du blir strammere og flatere over magen, men det endelige resultatet sees ikke før etter 3 måneder.
Resultatet er avhengig av hudens elastisitet, alder og mengden av fettvev som skal fjernes. Normalvektige mennesker med vanlig elastisk hud, vil så og si alltid få et godt resultat. Huden vil nemlig trekke seg sammen etter behandlingen. Arrene vil blekne med tiden, men de vil alltid synes.

Bukplastikk gir et varig resultat. Kraftig vektøkning/-reduksjon  etter inngrepet vil kunne påvirke varighet av dette.


For bestilling av time til vurdering for dette inngrepet hos vår plastikk kirurg , ta kontakt på tlf 70 11 71 86 eller benytt gjerne vår timebestillingsfunksjon TIME., eller send epost til plastikk@medi3.no