Medisinske Tjenester
Bedrifts helsetjeneste
Kurs
ShipMed
 
 
 
Time  bestilling
Kontakt
Om oss
 
 

Reise- og vaksinasjon

Medi 3 Reise- og Vaksinasjonsklinikk i Ålesund og Ulsteinvik tilbyr vaksiner, reisemedisinsk rådgiving, tilpasning av reiseapotek, samt salg av reiserelaterte produkter som impregnerte myggnett, myggspray mm. Vi har tilgjengelig alle vaksiner som leveres av Folkehelseinstituttet og tilbyr våre tjenester både til ferie- og yrkesreisende.

Hvorfor vaksinere deg?
Vaksinering er viktig for å gi deg god beskyttelse mot sykdommer på reisemålet, og at du ikke tar med deg sykdommer hjem. I forbindelse med utenlandsreiser kan det være nødvendig å vurdere om du har behov for påfyll av tidligere vaksiner ( Det Norske Barnevaksinasjonsprogram ), vaksiner mot sykdommer på reisemålet og forebyggende behandling før du reiser.

Vi ønsker å være behjelpelig med å vurdere din nåværende vaksinasjonsstatus og hvilke vaksiner og forebyggende behandling du vil behøve. På grunn av at enkelte vaksiner bør gies flere ganger før du har fullstendig beskyttelse - så ønsker vi at du tar kontakt med oss i god tid før reisen. Vi forholder oss til Norsk Folkehelseinstitutt sine retningslinjer for vaksinasjon ved utenlandsreiser.

Din helse- og vaksinasjonsstatus
Til enkelte vaksiner er det viktig at vi har kjennskap til din helsestatus, hvilke medisiner du tar og om du har noen allergier. Du vil få utdelt et spørreskjema ved første konsultasjon her hos oss og i tillegg går vi igjennom dette med deg. Vi ønsker også at du tar med deg ditt vaksinasjonskort.

I enkelte tilfeller anbefaler vi at du får en legekonsultasjon før du reiser. Vi tilbyr oppdatert reisemedisinsk vurdering hos våre leger.

Du vil få skriftlig og muntlig informasjon om hver enkelt vaksine og forebyggende behandling.

Reiseprodukter
Vi er behjelpelig med å tilpasse reiseapoteket ditt.

Helserelaterte reiseeffekter
Vi tilbyr deg en hel del nyttige helserelaterte effekter som kan bidra til å gjøre reisen din mer komfortabel og trygg:
- Myggnetting
- Myggspray
- Førstehjelpspakker
- Flysokker og mye mye mer....

Vi gir deg generelle reiseråd og vurderer problemstillinger til hvert enkelt reisemål og anbefaler forhåndsregler deretter.

Vi har åpent alle dager mandag-fredag i Ålesund. I Bjørndalsvegen 14 i Ulsteinvik hver torsdag fra kl 0900-1430.

Ønsker du å bestille time til reise- og vaksinasjonsklinikken ta kontakt på tlf 70 11 70 00 i Ålesund og 70 11 70 11 / 70 11 72 90 i Ulsteinvik, eller benytt vår timebestillingsfunksjon TIME.

Nøkkelord: Reise og Vaksinasjon Ålesund