Medisinske Tjenester
Bedrifts helsetjeneste
Kurs
ShipMed
 
 
 
Time  bestilling
Kontakt
Om oss
 
 
Om Medi3 BHT

Om Medi3 BHT


Bedriftshelsetjenesten er en viktig samarbeidspartner i arbeidet med å skape trygge og sunne arbeidsforhold i virksomhetene, og for å effektivisere arbeidet med Helse, Miljø og Sikkerhet (HMS) i tråd med Arbeidsmiljøloven. Medi 3 Bedriftshelsetjeneste (Medi 3 BHT) samarbeider både med bedriftens ledere, verneorganisasjon og ansattes representanter i HMS-arbeidet.

Medi 3 Bedriftshelsetjeneste er en del av av Norges største privatmedisinske senter. Vi har i snart 30 år vært en ledende leverandør av bedriftshelsetjeneste i Møre og Romsdal og har i dag mer enn 20.000 medlemmer fordelt på over 850 virksomheter.

Vi har et sterkt fokus på å tilby kompetanse og tjenester som til enhver tid er i tråd med de krav og utfordringer våre kunder blir stilt ovenfor. Vi er stolte av å være en aktiv samarbeidspartner innenfor HMS og arbeidsmiljø i et mangfold av bedrifter.

KVALITET
Medi 3 BHT arbeider kontinuerlig med kvalitetssikring og kompetanseutvikling for å sikre høy kvalitet på de tjenestene vi leverer. Vi er ISO 9001:2008 sertifisert og godkjent Bedriftshelsetjeneste av Arbeidstilsynet,

VI ER DER KUNDEN ER

Lokasjoner
Våre faste kontorer er lokalisert i Ålesund, Brattvåg og Ulsteinvik.

Molde:
Bedriftsmarkedet vil bli betjent ved at vi bruker et fullt utstyrt mobilt legekontor, med laboratorium, EKG, spirometri og audiometri, for å utføre helseundersøkelser «on-site».
Vi tilbyr egetjenester og HMS-rådgivning med lokalt tilknyttet personale


Mobilt legekontor
Gjennom vår mobile undersøkelsesenhet tilbyr vi også, på en effektiv og tidsbesparende måte, helseundersøkelser og andre tjenester til bedrifter som har lang reisevei til våre kontorer, eller til bedrifter som ønsker å få utført helsekontroller / attester på stedet.På denne måten kan bedriftene som er lokalisert perifert i vår region spare store reisekostnader.

I tillegg samarbeider vi med et nettverk av bedriftshelsetjenester for å sikre landsdekkende leveranse.

Ta gjerne kontakt med oss på tlf 70 11 70 11 evt bhtpost@medi3.no om dere har spørsmål, eller ønsker å bestille våre tjenester!


Godkjent BHT logo.jpg