Medisinske Tjenester
Bedrifts helsetjeneste
Kurs
ShipMed
 
 
 
Time  bestilling
Kontakt
Om oss
 
 

Brystforstørrelser / Fettransplantasjon

Det finnes i dag teknikker for å transplantere fettvev fra ett sted på kroppen til et annet, og Medi 3 har etter hvert fått  erfaring med dette. Oftest gjøres dette for å forstørre bryst. Metoden kan også anvendes i ansikt, andre steder på kroppen, samt til forbedring av arrområder.

Metode
Man foretar fettsuging av et eller flere kroppsområder, oftest mage, hofteregioner eller lår. Denne fettsugingen må gjøres meget skånsomt, og tar derfor noe tid. Det kan gjøres i lokalbedøvelse, med tillegg av avslappende og smertestillende medisiner intravenøst. Det uttatte fettvevet kan så sprøytes inn i for eksempel brystet gjennom 2 – 3 små innstikk som ikke etterlater arr av noen betydning. Fettet distribueres i den overfladiske del av brystet, og blir ikke satt inn i selve kjertelvevet.

Hvor mye som kan settes inn avhenger av brystets størrelse i utgangspunktet og vil ligge mellom 150 og 200 ml. Dette vil vanligvis medføre en endring på ca. ½ cup-størrelse, og behandlingen kan gjentas dersom man ønsker det. MR-undersøkelser viser at man vil få en overlevelse av fettcellene som innsprøytes på 76, +/- 11 %.

Hvem egner fetttransplatasjon seg for?

- For kvinner som har ammet, og som ønsker seg noe mer fylde i brystene, og som har overflødig fett et annet sted på kroppen
- Brystasymetri / ulik bryststørrelse
- Rekonstruksjon etter fjerning av brystvev. Det er mulig å bygge opp igjen brystet, men man vil da trenge flere behandlinger over tid.
- Slanke kvinner med små bryst: dersom man har lite fettvev på kroppen, vil dette begrense hva som er mulig å få til. For disse vil ofte proteseinnlegg være et bedre alternativ.

For bestilling av time til vurdering for dette inngrepet hos vår plastikk kirurg , ta kontakt på tlf 70 11  71 86  eller benytt gjerne vår timebestillingsfunksjon TIME., eller send epost til plastikk@medi3.no